Παράταση στην προκήρυξη 7Κ/2016 για τις 1.666 μόνιμες θέσεις στην Υγεία

Γνωστοποιήθηκε από το ΑΣΕΠ, ότι δίνεται παράταση και στην προκήρυξη 7Κ/2016 για τις 1.666 μόνιμες θέσεις στην Υγεία, εξαιτίας των τεχνικών προβλημάτων που συνεχίζει να παρουσιάζει η ιστοσελίδα του, όπως ανάλογη απόφαση έχει ληφθεί και για τις Προκηρύξεις 5Κ/2016 και 6Κ/2016.

Η ανακοίνωση του ΑΣΕΠ:

"Γνωστοποιείται ότι εργασίες ενίσχυσης της υποδομής του πληροφοριακού συστήματος του ΑΣΕΠ, προκειμένου να ανταποκριθεί στον εξαιρετικά υψηλό φόρτο ηλεκτρονικών αιτήσεων, βρίσκονται σε εξέλιξη.

Για το λόγο αυτό, το ΑΣΕΠ ανακοινώνει ότι η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής και αποστολής δικαιολογητικών στην Προκήρυξη του ΑΣΕΠ 7Κ/2016 θα παραταθεί.

Με νεότερο Δελτίο Τύπου θα ορισθούν οι ακριβείς ημερομηνίες υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής και αποστολής δικαιολογητικών για τη συγκεκριμένη Προκήρυξη".


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στάσιμη θα μείνει το 2024 η παγκόσμια αγορά υπολογιστών

Παγκοσμίως, σύμφωνα με την IDC, θα πωληθούν φέτος πάνω από 260 εκατ. PCs, με την …