Παιδί ΑΜΕΑ προς Πολάκη: «Δε σας αγαπάω...είστε κακός!»

«Κύριε Υπουργέ,

Δεν είναι καλό πράγμα να μην δίνεις λεφτά γιατί δεν μπορούν τα παιδάκια να κάνουν λογοθεραπείες .Γι’ αυτό είστε πολύ κακός Υπουργός. Τα παιδάκια έχουν ανάγκη. Αν δεν κάνουν λογοθεραπεία δεν θα μπορούν να μιλούν.

Αν δεν κάνουν εργοθεραπεία, δεν θα μπορούν να πιάσουν το κουτάλι ούτε το μολύβι να συγκεντρωθούν να μάθουν γράμματα και αριθμούς. Αν δεν κάνουν φυσικοθεραπείες δεν θα μπορούν να τρέξουν.

Εγώ κατάφερα και να μιλώ, να γράφω, ποιοι είναι οι φίλοι μου έμαθα να πηγαίνω στο σούπερ μάρκετ. Δεν θέλω να σταματήσω την λογοθεραπεία και την εργοθεραπεία γιατί μαθαίνω καινούργια πράγματα. ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!».

Το παιδικό γράμμα που συγκλονίζει, όπως το υπογράφει μία μικρή και δημοσιεύτηκε στο nena.gr....


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: Πρέπει να σοβαρευτούν, αλλιώς θα μας βρουν απέναντι

Ο πρωθυπουργός κάλεσε την ηγεσία της Βόρειας Μακεδονίας να σταματήσει τα μικροκομματικά παιχνιδάκια, συμπληρώνοντας ότι …