Τουρκική πυραυλάκατος επιχείρησε να προσεγγίσει τα Ίμια

Τουρκική πυραυλάκατος επιχείρησε να προσεγγίσει τα Ίμια, χωρίς επιτυχία, αφού εμποδίστηκε από ελληνικό σκάφος και εν συνεχεία επέστρεψε στην Αλικαρνασσό. (Μπόντρουμ).

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης, αναφέρει ο skai.gr στην πυραυλάκατο επέβαινε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Hulusi Akar και όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το τουρκικό ΓΕΕΘΑ, ο Τούρκος στρατηγός έκανε επίσκεψη στα Ίμια, χωρίς να καταφέρει να αποβιβαστεί, ενώ στη συνέχεια πέταξε με ελικόπτερο πάνω από την περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι στις 31 Ιανουρίου συμπληρώνονται 21 χρόνια από την κρίση των Ιμίων

Το νέα πρόκληση εκτιμάται πως ίσως σχετίζεται με την απόφαση του Αρείου Πάγου να μην εκδόσει τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς που κατηγορούνται για συμμετοχή στο πραξικόπημα του Ιουλίου.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης προς Σκόπια και Τουρκία: Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν και τους καλούς φίλους

Για την Τουρκία ο Κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι «οι κόκκινες γραμμές μας είναι αδιαπραγμάτευτες, και …