Υψηλές απολαβές για πρακτική άσκηση

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι αιτήσεις για αμειβόμενες πρακτικές διάρκειας 5 μηνών, από 1η Οκτωβρίου, στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και σε ορισμένα εκτελεστικά όργανα και σε οργανισμούς των ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων, όπως η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης ή ο Εκτελεστικός Οργανισμός για την Ανταγωνιστικότητα και την Καινοτομία.

Οι επιτυχόντες υποψήφιοι θα λαμβάνουν μηνιαίο επίδομα € 1.120 και επιστροφή των εξόδων ταξιδίου. Επίσης παρέχεται ασφάλιση ατυχημάτων και υγείας. Κάθε χρόνο, υπάρχουν περίπου 1.300 διαθέσιμες θέσεις, οι οποίες παρέχουν στους επιλεγέντες υποψηφίους εμπειρία σε ένα διεθνές και πολυπολιτισμικό περιβάλλον, εμπλουτίζοντας έτσι τις προοπτικές σταδιοδρομίας τους.

Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά ΕΔΩ μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2017 το μεσημέρι (ώρα Βρυξελλών).


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο - Κλείσιμο: Πτώση 0,28%, στα 157,09 εκατ. ευρώ ο τζίρος

Η αγορά παρουσίασε καλύτερη εικόνα σε σχέση με αυτή των ευρωπαϊκών αγορών οι οποίες κατέγραφαν …