Διεθνές Ελληνικό ΑΕΙ ζητά προσωπικό

Στο πλαίσιο της λειτουργίας του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών “MSc in Hospitality and Tourism Management” καλεί η Σχολή Οικονομίας, Διοίκησης και Νομικών Επιστημών του ΔΙ.ΠΑ.Ε., επιστήμονες, που πληρούν τους όρους του άρθρου 5 παρ. 1 του ν. 3685/2008, κατόχους διδακτορικού τίτλου και ειδικούς στα αντίστοιχα γνωστικά αντικείμενα, με αποδεδειγμένη εμπειρία διδασκαλίας στην αγγλική γλώσσα, να εκδηλώσουν το καταρχήν ενδιαφέρον τους για διδασκαλία του ακόλουθου μαθήματος κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2016-2017, [υπό τις προϋποθέσεις υλοποίησης της λειτουργίας του ως άνω Π.Μ.Σ., της διεξαγωγής των αντίστοιχων μαθημάτων και της επιλογής τους].

Το γνωστικό αντικείμενο / μάθημα του Π.Μ.Σ. “MSc in Hospitality and Tourism Management” για το εαρινό εξάμηνο είναι "Προώθηση Τουριστικών Προορισμών (Marketing of Destinations)."

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κα Αγγελική Χαλκιά (τηλ. 2310 807526, fax: 2310 474520, email: a.chalkia@ihu.edu.gr(link sends e-mail).


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σε απελπιστική κατάσταση οι παραγωγοί ντομάτας – Τεράστιες ποσότητες καταλήγουν στα σκουπίδια

Σε απόγνωση βρίσκονται οι παραγωγοί ντομάτας στην Ελλάδα, καθώς τεράστιες ποσότητες το τελευταίο διάστημα πάνε …