Σκοτώθηκε λίγο μετά την ληστεία....(VIDEO)

Ένας άνδρας περίπου 40 ετών πνίγηκε σε εγκαταλελειμμένο κτήριο της οδού Δεληγιώργη στην Ομόνοι, ο οποίος λίγο πριν με την απειλή σύριγγας, είχε αφαιρέσει το κινητό τηλέφωνο από διερχόμενο πολίτη στην οδό Αγησιλάου και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Ο παθών, μαζί με έναν διερχόμενο πολίτη τον κυνήγησαν και αυτός, στην προσπάθειά του να διαφύγει μπήκε στο εγκαταλελειμμένο κτήριο. Υπό άγνωστες, σύμφωνα με το newsit.gr, μέχρι στιγμής συνθήκες έπεσε σε ένα φρεάτιο γεμάτο νερό και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Τότε, πολίτες ειδοποίησαν την Άμεση Δράση, άνδρες της οποίας έφτασαν άμεσα στο σημείο.

Ένας αστυνομικός της ομάδας Δίας βούτηξε με τη στολή του στο φρεάτιο προκειμένου να βοηθήσει τον δράστη, αλλά δεν κατάφερε να τον ανασύρει. Ειδοποιήθηκε αμέσως η Πυροσβεστική, αλλά οι πυροσβέστες τον ανέσυραν νεκρό. Όπως διαπιστώθηκε, ο θάνατός του οφείλεται σε πνιγμό.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ανδρουλάκης: Στόχος μας η μακροπρόθεσμη ευημερία του λαού

«Νίκη του ΠΑΣΟΚ σημαίνει ευημερία και προοπτική για όλους τους Έλληνες» δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης …