Η μητέρα εξέδιδε το κορίτσι της σε ηλικιωμένο....

Μία απίστευτη ιστορία εκπόρνευσης ενός ανήλικου κοριτσιού από την ίδια του τη μητέρα ήρθε στο φως με τη σύλληψη της 31χρονης μητέρας και θύμα την μόλις 12 ετών κόρη της,  άη οποία φαίνεται να εξωθούνταν σε επί πληρωμή σεξουαλικές πράξεις με αρκετά μεγαλύτερούς της άνδρες, στο Σαλέρνο της Ιταλίας.

Όπως αναφέρει το gazzettadelsud.it, η γυναίκα από τον περασμένο Ιούνιο προγραμμάτιζε ερωτικά ραντεβού με έναν ηλικιωμένο, ο οποίος συνευρισκόταν σεξουαλικά με το παιδί και το πλήρωνε μετά το τέλος της συνουσίας με ποσά από πέντε έως 15 ευρώ.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες της ιταλικής αστυνομίας, η 31χρονη έκλεινε τηλεφωνικά τα ραντεβού με τον ηλικιωμένο, παριστάνοντας τη 12χρονη κόρη της.

Η 31χρονη μητέρα κατηγορείται και για εκβίαση, αφού ζητούσε χρήματα από έναν 47χρονο για να μην αποκαλύψει στη σύζυγό του τη διπλή ζωή του καθώς διατηρούσε κρυφή σχέση μαζί του. Συνολικά λέγεται πως κατάφερε να αποσπάσει από τον άνδρα περίπου 14.000 ευρώ.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αυγενάκης: Ερευα και για 1.000 περιπτώσεις παράνομων ενισχύσεων

Υπογράμμισε ότι όλες οι περιπτώσεις παράνομων ενισχύσεων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ που εντοπίσθηκαν από τις διωκτικές …