Νέα εκποίηση προϊόντων της Ηλεκτρονικής

Για την επόμενη Δευτέρα μεταφέρεται η διαδικασία εκποίησης προϊόντων της Ηλεκτρονικής, καθώς η σημερινή διαδικασία ολοκληρώθηκε με την διάθεση προϊόντων στους ενδιαφερόμενους (εταιρείες και ιδιώτες) που έφτασε περίπου τα 70.000 ευρώ.

Συνολικά, η εκποίηση αφορά προϊόντα που η αξία τους φτάνει τα 550.000 ευρώ σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των εργαζομένων της Ηλεκτρονικής Ανδρέα Πουλέτσο. «Η διαδικασία σε γενικές γραμμές κύλησε ομαλά. Συγκεντρώθηκε, σήμερα, περίπου το 12% της συνολικής αξίας. Την επόμενη Δευτέρα θα συνεχιστεί κανονικά η εκποίηση με τα υπόλοιπα προϊόντα.

Το συνολικό ποσό που θα εκποιηθεί είναι περίπου 550.000 ευρώ. Σήμερα η εκποίηση αφορούσε προϊόντα αξίας 60-70.000 ευρώ, δηλαδή το 12% της αξίας», δήλωσε στον Αθήνα 9.84, ο κ. Πουλέτσος με το πέρας της σημερινής διαδικασίας.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης: Θέλουμε να κυβερνήσουμε καλύτερα για το καλό όλου του κόσμου

Αναφερόμενος στη Νέα Δημοκρατία παρατήρησε πως κυβερνά πέντε χρόνια τώρα και δεν μπορεί ακόμα να …