Η γενική και αόριστη καταγγελία Νεφελούδη-Ποια είναι η επιχείρηση κ.ΓΓ Εργασίας;

Ερωτηματικά προκαλεί πως ούτε ολόκληρος Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας, αποκάλυψε την επιχείρηση, που όπως ο ίδιος κατήγγειλε, συμπεριφέρεται τρομακτικά στο προσωπικό της, το οποίο κλείδωσε στην αποθήκη, μέχρις ότου υπογράψει ο καθένας ξεχωριστά την ατομική σύμβαση εργασίας του!!!!

Ο κ.Νεφελούδης αρκέστηκε να κάνει την καταγγελία και να αναφέρει ότι η επιχείρηση εδρεύει στην κεντρική Ελλάδα.......Δηλαδή, ψύλλος στα άχυρα!!!!!

Ο Ανδρέας Νεφελούδης , ο οποίος μίλησε στο «Πρακτορείο 104,9 Fm», είπε ότι η εργοδοσία κλείδωσε τους 300 εργαζόμενους σε έναν χώρο και τους υποχρέωσε να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις με πολύ χαμηλές αποδοχές και ότι δεν θα συμμετάσχουν σε καμία κινητοποίηση και απεργία.

Ο κ. Νεφελούδης υπογράμμισε ότι το υπουργείο στο προσεχές διάστημα θα κάνει και επίσημα ανακοινώσεις για τη συγκεκριμένη επιχείρηση και τόνισε πως η κυβέρνηση διαθέτει δέσμη μέτρων για την αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων, από διοικητικά πρόστιμα έως και προσφυγή στη Δικαιοσύνη μέσω ΣΕΠΕ (Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας), ενώ επίσης απηύθυνε έκκληση στη Δικαιοσύνη να κινείται με ταχύτερους ρυθμούς σε εργασιακά θέματα.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πρόγνωση καιρού για την Δευτέρα 24.6.2024

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, οπότε θα …