Κοσμοσυρροή αναμένεται για τις 404 θέσεις, μόνιμης απασχόλησης

Μεγάλο αριθμο αιτήσεων αναμένουν στο ΑΣΕΠ για την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1Κ/2017 αναφορικά με την πλήρωση με σειρά 404 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στο υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Δικαστήρια και Δικαστικές Υπηρεσίες της χώρας). Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής ξεκινάει την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου και λήγει στις 24 Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Παρασκευή.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΘΕΣΕΩΝ:

Οι Γραμματείς των δικαστηρίων μετέχουν στις συνεδριάσεις των δικαστηρίων και συντάσσουν τα πρακτικά, τις εκθέσεις, τις πράξεις και τα άλλα έγγραφα σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις για την πιστοποίηση των δικαστικών ενεργειών. Εκδίδουν τα απόγραφα και αντίγραφα, τα πιστοποιητικά και αποσπάσματα, τηρούν και ενημερώνουν τα βιβλία και φυλάσσουν το αρχείο και τα άλλα αντικείμενα των δικαστηρίων ή των εισαγγελιών

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [404.98 KB]


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δάσκαλοι και Νηπιαγωγοί. Απεργία την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρά η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024 και …