Εταιρείες άνοιξαν θέσεις πρακτικής άσκησης

Προγράμματα πρακτικής άσκησης υλοποιούν δύο μεγάλες ελληνικές εταιρείες για νέους πτυχιούχους και μη. Ειδικότερα, η εταιρεία σχεδιασμού και ανάπτυξης συστημάτων ενδοεπιχειρησιακού σχεδιασμού (ERP) και διαχείρισης πελατειακών σχέσεων (CRM), SoftOne Technologies, επιθυμεί να απασχολήσει έξι τελειόφοιτους ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Οι επιστημονικές κατευθύνσεις που θα πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι είναι η Λογιστική, η Διοίκηση Επιχειρήσεων και οι Οικονομικές Σπουδές. Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν γνώσεις λογιστικών, οικονομικής διαχείρισης ή διοίκησης επιχειρήσεων, εξοικείωση στη χρήση υπολογιστών, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και όρεξη για μάθηση.

Θα συνεκτιμηθούν οι γνώσεις δεύτερης ξένης γλώσσας και συστημάτων ERP. Μεταξύ άλλων, οι συμμετέχοντες θα ασκηθούν στο ολοκληρωμένο επιχειρηματικό λογισμικό της SoftOne και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων για την υποστήριξη των συνεργατών και πελατών της εταιρείας. Βιογραφικά και αιτήσεις αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: std@softone.gr.

Οσο για την Ελληνική Εταιρεία Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού, προσφέρει διττή εκπαίδευση στις ειδικότητες Τεχνιτών Μηχανοτρονικών-Ηλεκτρολόγων Οχημάτων, Τεχνιτών Ηλεκτρονικών Συσκευών και Μηχανοτρονικών Εφαρμοστών Οχημάτων.

Η εταιρεία αποκαλύπτει το "Έθνος", δίνει την ευκαιρία για αμειβόμενη άρτια εκπαίδευση στα συγκεκριμένα επαγγέλματα σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν έως τις 10 Φεβρουαρίου με την ίδια την εταιρεία ή το Τμήμα Εκπαίδευσης του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου στο τηλέφωνο: 210 6419036.

Πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα www.dual.com.gr


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΑΔΕ: 8 στους 10 φορολογούμενους δεν πληρώνουν επιπλέον φόρο

Την ίδια ώρα, στις 423.000 ανέρχονται οι αυτόματες εκκαθαρίσεις φορολογικών δηλώσεων Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αυτόματης …