Καταγγελία περιστατικού άσκησης βίας σε βάρος εργαζόμενου

Η ΠΕΥ ΟΑΕΔ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το νέο περιστατικό άσκησης σωματικής και λεκτικής βίας που έλαβε χώρα σήμερα σε βάρος συναδέλφου καθώς και του υπαλλήλου ασφαλείας στο ΚΠΑ2 Αθήνας.

Το νέο περιστατικό όπως τονίζει: "έρχεται να προστεθεί σε μία θλιβερή αλυσίδα από αντίστοιχα περιστατικά που έχουν συμβεί σε Υπηρεσίες του Οργανισμού και στα οποία οι συνάδελφοι νιώθουν απολύτως απροστάτευτοι απέναντι στην οργή του κόσμου.  Δεν ευθύνονται, όμως, οι υπάλληλοι του ΟΑΕΔ για την εξαθλίωση και τα αδιέξοδα που απαντούν στην κοινωνία, για την υποστελέχωση του Οργανισμού και για τις δυσλειτουργίες του ΟΠΣ, εξαιτίας των οποίων συνωστίζονται  καθημερινά χιλιάδες άνθρωποι για ώρες στις Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ.

Καλούμε για άλλη μια φορά τη Διοίκηση του ΟΑΕΔ να επιδείξει τη δέουσα προσοχή απέναντι στο επικίνδυνο φαινόμενο της  αύξησ
ης των κρουσμάτων βίας στα ΚΠΑ και να επιλύσει το πρόβλημα επιλύοντας, πρωτίστως, τα γενεσιουργά αίτιά του."


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης προς Σκόπια και Τουρκία: Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν και τους καλούς φίλους

Για την Τουρκία ο Κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι «οι κόκκινες γραμμές μας είναι αδιαπραγμάτευτες, και …