Το σκάνδαλο με τις αυξήσεις των μισθών τους, τους οδήγησε στις παραιτήσεις

Μετά την αναθεώρηση που έκαναν στους μισθούς και στην αποζημίωσή τους σε 20.000 ευρώ το μήνα και 200.000 ευρώ αντίστοιχα ξέσπασε μεγάλο σκάνδαλο στον ΑΔΜΗΕ για τις κινήσεις αυτές του Προέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Μέσα στη γενική κατακραυγή ο Πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ, Μανώλης Κορωνιωτάκης και Ιωάννης Μπλάνας αντίστοιχα. υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους στο Γιώργο Σταθάκη.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης έκανε δεκτές τις παραιτήσεις, ενώ όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου την οποία αναμετάδωσε το biznews.gr, «οι επικεφαλής του ΑΔΜΗΕ ανέφεραν ότι η αλλαγή της αποζημίωσης τους έγινε νομότυπα και σύμφωνα με τους όρους των συμβάσεων που είχαν υπογράψει. Ωστόσο, δεσμεύθηκαν να επιστρέψουν άμεσα τα ποσά που τους καταβλήθηκαν και έθεσαν τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του Υπουργού, ο οποίος τις έκανε αποδεκτές».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κουτσούμπας: Η ενίσχυση του ΚΚΕ είναι το αισιόδοξο μήνυμα της κάλπης

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα  «Παρακολουθούμε τις αναγνώσεις του αποτελέσματος …