Έλεος: Απολυτήριο Γυμνασίου ζητούν για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης...

Μεγάλες ουρές έχουν σχηματιστεί από το βράδυ της Τρίτης, στην Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου Αθηναίων, προκειμένου οι δικαιούχοι να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να πάρουν το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης. Όπως αναφέρουν μάλιστα κάποιοι πολίτες, δεν μπόρεσαν να εξυπηρετηθούν στα ΚΕΠ των περιοχών τους. Μεγάλο πρόβλημα παρατηρείται και με τα δικαιολογητικά για τις άδειες παραμονής των μεταναστών.

Επίσης, μια καταγγελία από τον Λαγκαδά ανέφερε ότι δικαιούχος «κόπηκε» από το ΚΕΑ λόγω του ότι δεν είχε απολυτήριο Γυμνασίου… Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, ο δημοτικός υπάλληλος του είπε να πάει πρώτα να τελειώσει το Γυμνάσιο (!) και μετά να υποβάλει αίτηση.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην πρωινή εκπομπή του Ant1, στην εγκύκλιο του ΚΕΑ αναφέρεται ως προϋπόθεση η εκπλήρωση της υποχρεωτικής εκπαίδευσης και αν αυτή δεν υπάρχει, χρειάζεται εγγραφή σε σχολείο “δεύτερης ευκαιρίας”.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Ήπια διορθωτική πτώση 0,54% - Στα 120,59 εκατ. ευρώ ο τζίρος

Η αγορά διόρθωσε μετά από τέσσερις ανοδικές συνεδριάσεις, στη διάρκεια των οποίων ο βασικός χρηματιστηριακός …