Απειλές του «αέρα» με στήριξη εργαζομένων για τα «μάτια», από τον Πετρόπουλο!

 

Το κυβερνητικό στέλεχος, έκανε εμφάνιση εντυπώσεων, «απειλώντας» (λέμε τώρα), τους εργοδότες για την υποστήριξη από κυβερνητικής πλευράς τους εργαζόμενους, να μην τολμήσουν να απολύσουν εργαζόμενο με μπλοκάκι......

 «Να το σκεφτούν οι εργοδότες 100 φορές. Θα βρεθούν τελικά να πληρώνουν μισθούς και εισφορές. Να το σκεφτούν καλά».

Ο υφυπουργός είπε ότι από τη στιγμή που υπάρχει ο νόμος οι εργαζόμενοι θα δικαιωθούν στα δικαστήρια.

«Η κυβέρνηση πρέπει να νομοθετεί και ο λαός να στηρίζει» είπε ο κ. Πετρόπουλος απαντώντας σε ερώτημα για τους εργαζόμενους που καλούνται να βγουν μπροστά και να καταγγείλουν τους εργοδότες τους.

Επίσης ανέφερε πως οι εργαζόμενοι με μπλοκάκι να κάνουν υπεύθυνη δήλωση στον ΕΦΚΑ για τους εργοδότες που αρνούνται να πληρώσουν..

Να δούμε, συμπληρώνουμε εμείς, πως θα τους προστατεύσει όταν ξεκινήσουν οι απολύσεις.......γιατί από υποσχέσεις χορτάσαμε!!!!


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ανδρουλάκης: Το κράτος οφείλει να είναι αρωγός στις επιλογές των γυναικών

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ «τα στοιχεία στη χώρα μας είναι απογοητευτικά, με τις …