Κυνική ομολογία πα«τέρα», για τους επί 18 χρόνια βιασμούς της κόρης του(VIDEO)

Ξεπερνώντας τον φόβο της και αντικρίζοντας τον βασανιστή της κατάματα, μία κόρη ανάγκασε τον ίδιο της τον πατέρα να ομολογήσει πως είναι παιδόφιλος και την κακοποιούσε για 18 χρόνια!

Η Ρομίνα Μπάλαγκερ αποφάσισε να ταξιδέψει από την Βαρκελώνη στον τόπο καταγωγής της, την Αργεντινή. Άνοιξε την κάμερα πριν συναντήσει τον πατέρα της και μόλις τον αντίκρισε τον ρώτησε: «τι κάνεις παιδόφιλε;».

Αφού στο βίντεο εξηγεί πως ο άνδρας που φαίνεται είναι ο 66χρονος πατέρας της, λέει η Ρομίνα: «Τα γυαλιά σου πάνε. Είσαι μεγάλος πια. Είσαι χάλια. Έπρεπε να είχε πεθάνει. Παραδέχεσαι όλα όσα μου έκανες, πως με κακοποιούσες για 18 χρόνια;».

Ο άνδρας κουνάει το κεφάλι του και η κόρη ακούγεται να λέει επίμονα «πες ναι». Τελικά παίρνει την απάντηση που ήθελε.  «Παραδέχεσαι πως με νάρκωνες πριν πέσω στο κρεβάτι και μετά με κακοποιούσες», λέει η Ρομίνα και ο 66χρονος όπως απρουσίασε το "eleftherostypos.gr", διαμαρτύρεται έντονα μόλις του υπενθυμίζει πως την είχε απειλήσει πως θα σκοτώσει και θα θάψει την μάνα και τον αδερφό της αν αποκάλυπτε τι συνέβαινε.

Όταν τον ρώτησε γιατί την κακοποιούσε, ο πατέρας της απάντησε: «επειδή το μυαλό μου είναι άρρωστο», ενώ στη συνέχεια δέχτηκε να πει και το ονοματεπώνυμο του «Αντόνιο Κισνέρος».

«Και ποια είμαι εγώ», λέει η 35χρονη

«Η Ρομίνα Σολεντάτ Κισνέρος», της απαντά

«Τι σχέση έχουμε;»

«Είσαι η βιολογική μου κόρη»

«Τι μου έκανες;»

«Άσχημα πράγματα, σε βίασα. Σε κακοποίησα για πολλά χρόνια»

Μάλιστα, η Ρομίνα βγήκε και στην τηλεόραση με τους ρεπόρτερ να προσπαθούν να βρουν τον πατέρα της, ο οποίος εξαφανίστηκε μετά την δημοσίευση του βίντεο. Το 10λεπτο βίντεο έγινε viral όταν η Ρομίνα αποφάσισε να το ανεβάσει στο Facebook.

«Έχω ζήσει μέσα στην κόλαση. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το παραδέχτηκε. Κατάφερα να τον πείσω να ομολογήσει μέσω τηλεφώνου, όταν ήμουν στην Βαρκελώνη», είπε στην τηλεόραση.

Όταν την ρώτησαν γιατί η μητέρα της ποτέ δεν κατήγγειλε την κακοποίηση, η Ρομίνα είπε «ήμουν ένα παιδί που δεν το ήθελαν. Γεννήθηκα επειδή δεν είχαν χρήματα για να κάνει άμβλωση. Μια μέρα της αποκάλυψα τα πάντα και έχυνε κροκοδείλια δάκρυα. Μου είπε “μην το αποκαλύψεις στον αδερφό σου και καταστρέψεις την ευτυχία του”».

Ποτέ δεν αποκάλυψε σε κανέναν τι της συνέβαινε επειδή «μου είχε πει πως όλα είναι ένα παιχνίδι. Ήμουν πολύ μικρή και το πίστεψα. Όμως από τα 7 και μετά με απειλούσε πως θα σκοτώσει εμένα, την μητέρα και τον αδερφό μου. Έτσι το κράτησα μυστικό».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τέμπη: Προανακριτική ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Για τους Χρήστο Τριαντόπουλο, Μιχάλη Παπαδόπουλο, Θάνο Πλεύρη και Ζωή Ράπτη σχετικά με το "μπάζωμα …