Ένα βήμα από το «μαύρο» στο Mega

Η απόφαση της Digea, να υποβαθμίσει το σήμα του Mega, λόγω  του σχεδόν ενός εκατομμυρίου ευρώ που της οφείλει, δημιουργεί θηλιά στο λαιμό των εργαζομένων, που βλέπουν το μαύρο να πλησιάζει και στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:
«H Digea και τα μέλη του δ.σ. να σκεφθούν καλά πριν κατεβάσουν το διακόπτη και να δώσουν τον απαιτούμενο χρόνο για να βρεθεί οριστική λύση.
Οι τράπεζες να απελευθερώσουν μέρος των εσόδων του καναλιού, προκειμένου να συνεχιστεί η λειτουργία του, άρα και η δική τους δυνατότητα είσπραξης. Ειδικά τώρα, που βρίσκεται στο «τραπέζι» των συζητήσεων, σχέδιο για την επιστροφή στην κανονικότητα.
Καλούμε την κυβέρνηση «να «αφουγκραστεί» επιτέλους τα αιτήματα των εργαζομένων και να προχωρήσει άμεσα σε νομοθετική ρύθμιση που θα δίνει τη δυνατότητα στις τράπεζες να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες». Απευθυνόμενοι στους μετόχους ζητούν να ολοκληρώσουν άμεσα τις μεταξύ τους διαπραγματεύσεις για την «επόμενη μέρα».


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ανδρουλάκης: Στόχος μας η μακροπρόθεσμη ευημερία του λαού

«Νίκη του ΠΑΣΟΚ σημαίνει ευημερία και προοπτική για όλους τους Έλληνες» δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης …