Νοσοκομεία προκήρυξαν θέσεις απασχόλησης

Ξεκίνησε η ανάληψη υπηρεσίας των επιτυχόντων από το «Ειδικό πρόγραμμα μακροχρόνιων ανέργων στο δημόσιο τομέα της Υγείας» του ΟΑΕΔ, στο πλαίσιο του Προγράμματος προσλήψεων για το 2017, της Διοίκησης του ΠαΓΝΗ- «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ», της ΥΠΕ και του Υπουργείου Υγείας.

Ο αριθμός των επιτυχόντων ανέρχεται συνολικά και για τα δυο νοσοκομεία, στα 120 άτομα νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού. Επιπλέον, ενισχύεται και η Υπηρεσία Σίτισης του ΠαΓΝΗ. Όπως ανακοινώθηκε στις αρχές του μήνα,  το σερβίρισμα του φαγητού έχει ήδη ξεκινήσει να γίνεται σε γυάλινα σκεύη και όχι σε πλαστικά μιας χρήσεως, στα Νοσηλευτικά Τμήματα του Α’ Κτιρίου του ΠαΓΝΗ.

Στο πλαίσιο αυτό, έχει γίνει Πρόσκληση για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά οκτώ (8) ατόμων για τις ανάγκες εστίασης και σίτισης του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου και συγκεκριμένα τριών (3) ΔΕ Μαγείρων και πέντε (5) ΥΕ Τραπεζοκόμων, με διάρκεια σύμβασης είκοσι τεσσάρων (24) μηνών, οι αιτήσεις των οποίων μπορούν να υποβάλλονται από 13/02/2017 έως και 22/02/2017 στο Γραφείο Προσωπικού του ΠαΓΝΗ.

Όσον αφορά στο ΠαΓΝΗ, την Παρασκευή 10/02, πρόκειται να υπογραφεί  σύμβαση μεταξύ της αναδόχου εταιρείας και του Διοικητή του Νοσοκομείου για την προμήθεια και εγκατάσταση ενός ψυχροστασίου στο νοσοκομείο, συνολικής δαπάνης 1.000.000,00€ και τα οποία χρήματα εξασφαλίσθηκαν στο τέλος του 2016 από το Πρόγραμμα Δημόσιων Επενδύσεων.  Το έργο αυτό εντάσσεται στο αναπτυξιακό πρόγραμμα του ΠαΓΝΗ για την αντικατάσταση πεπαλαιωμένου λειτουργικού εξοπλισμού, στο πλαίσιο της ενεργειακής αναβάθμισης του.

Το Ψυχροστάσιο είναι υπεύθυνο για την ψύξη μέσω κλιματιστικών μονάδων ζωτικών χώρων του Νοσοκομείου, όπως είναι οι χειρουργικές αίθουσες, οι μονάδες εντατικής θεραπείας (ενηλίκων, παίδων, νεογνών), τα εργαστήρια, οι κοινόχρηστοι χώροι κ.α.

"Η λειτουργία του όλου συστήματος εδώ και 10 έτη έχει κριθεί από την Τεχνική Υπηρεσία του ΠαΓΝΗ ως επισφαλές από έλλειψη ανταλλακτικών λόγω παλαιότητας (30 χρόνια λειτουργίας). To έργο μετά από συνεχείς ακυρώσεις και αναβολές ξεκινάει να υλοποιείται άμεσα με συμβατικό χρόνο παράδοσης 5μηνών.

Τα ενεργειακά οφέλη από την εγκατάσταση του μηχανήματος θα είναι η μείωση της καταναλισκόμενης ενέργειας κατά 20 - 30% λόγω του υψηλού βαθμού απόδοσης του νέου μηχανήματος, η μείωση οικονομικού κόστους λόγω θέρμανσης του ζεστού νερού χρήσεως και η κάλυψη πρόσθετων φορτίων και αναγκών του Νοσοκομείου λόγω αυξημένης ισχύος κατά 25% των νέων συστημάτων που έχουν εγκατασταθεί", αναφέρει η διοίκηση του νοσοκομείου.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ολομέτωπη επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στον πρωθυπουργό

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη σημερινή συνέντευξη που παραχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος …