Επέστρεψε ο εφιάλτης παλαιού ιού στο facebook

Ένας παλαιός ιός με τη μορφή μήνυμα επέστρεψε προκαλώντας πανικό στους χρήστες, έχοντας γίνει πολλοί από αυτούς θύματα της δράσης του.......

Ο ιός αυτός εμφανίζεται ως μήνυμα στη σελίδα του κάθε χρήστη, το οποίο υποτίθεται ότι σας έχει στείλει φίλος σας και είναι ένα video σας στο Youtube, αφού στο εικονίδιο του, εμφανίζει τη φωτογραφία που έχετε στο προφίλ σας.

Ανυποψίαστοι χρήστες  κλικάρουν πάνω στη φωτογραφία τους για να ανοίξουν το αρχείο και πέφτουν θύματα του ιού, με τις συμβουλές των ειδικών να εστιάζονται στο να αγνοήσετε και να διαγράψετε αμέσως το μήνυμα, χωρίς να επιχειρήσετε να το ανοίξετε, γιατί τότε αυτός που ευθύνεται για τον ιό, θα αρχίσει να συλλέγει τα προσωπικά δεδομένα τόσο τα δικά σας, όσο και των διαδικτυακών σας φίλων.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογικές δηλώσεις 2023: Ξεκίνησε η υποβολή από χθες - Όλες οι αλλαγές

Δείτε όλες τις αλλαγές που αφορούν τις φορολογικές δηλώσεις για το οικονομικό έτος 2023 Ξεκίνησε …