Το βίντεο «ναζισμού» από την Χρυσή Αυγή(VIDEO)

Το ανατριχιαστικό βίντεο, το οποίο επιβεβαιώνει όλες τις κατηγορίες που έχουν διατυπωθεί για τον ναζιστικό χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής και κονιορτοποιεί τους ισχυρισμούς της ότι πρόκειται για ένα «κόμμα Ελλήνων εθνικιστών», δημοσιεύει η Εφημερίδα των Συντακτών!

Το βίντεο αποδεικνύει ότι η μοναδική «πατρίδα» για τον Μιχαλολιάκο και την ομάδα του είναι η ναζιστική Γερμανία! Πρόκειται για μία «συναυλία» που διοργανώθηκε στην Αθήνα στις 30.1.2005. Μέρος της συναυλίας έχει ήδη δημοσιοποιηθεί από την «Εφ.Συν.», αλλά σήμερα διαθέτουν όλα τα στοιχεία ότι αυτή η καθαρά ναζιστική παράσταση προετοιμάστηκε με συνωμοτικό τρόπο από τη Χρυσή Αυγή και καθοδηγήθηκε από την ηγεσία της, η οποία ήταν παρούσα σε όλη τη διάρκεια του άθλιου τελετουργικού.

Ήταν όλοι εκεί

Στο βίντεο εμφανίζονται ο ίδιος ο Νίκος Μιχαλολιάκος, αλλά και σύσσωμος ο ηγετικός πυρήνας της οργάνωσης: Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιώργος Γερμενής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Γιώργος Μισιάκας (Μάστορας), Απόστολος Γκλέτσος (απλώς συγγενής του δημάρχου Στυλίδας) κ.ά.

Ολα τα προβεβλημένα στελέχη της οργάνωσης παίρνουν μέρος στην τελετή, προσκυνούν τη σημαία των κατακτητών, μολύνουν τον ελληνικό εθνικό ύμνο με τον χιτλερικό χαιρετισμό και κραυγάζουν σε κάθε ευκαιρία τα συνθήματα του Αδόλφου Χίτλερ: Ζήτω η Νίκη (Sieg Heil) και Εξω οι Εβραίοι (Juden Raus).

Και για όσους δεν κατάλαβαν, το εθνικοσοσιαλιστικό μουσικό συγκρότημα του θεωρητικού της οργάνωσης μιλά με περιφρόνηση για την ελληνική σημαία, ζητάει να καεί αυτό το «γαλανόλευκο κουρέλι» και δηλώνει πιστό στη σημαία του Τρίτου Ράιχ.

Αυτή είναι η πραγματική εικόνα των στελεχών της ναζιστικής οργάνωσης που υποδύονται τους πατριώτες, ενώ στην πραγματικότητα συμπλέουν με τους πιο ξεδιάντροπους προδότες, τους δωσιλόγους και τους συνεργάτες των εχθρών.

Μετά τη σημερινή αποκάλυψη κανείς δεν έχει δικαίωμα να επιμένει ότι δεν γνωρίζει τι ακριβώς είναι η Χρυσή Αυγή και τι είδους «πατριώτες» είναι τα ηγετικά της στελέχη, καταλήγει στο ρεπορτάζ της η "Εφημερίδα των Συντακτών".


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Youth Pass: Πότε θα καταβληθεί και αναλυτικά που θα αξιοποιηθεί

Κατά τον πρώτο χρόνο εφαρμογής του προγράμματος, έως το τέλος του 2023, περίπου 140.000 νέοι …