Η παραδοχή, που χτυπά κόκκινο στο νευρικό σύστημα, από τον Τσακαλώτο!

Χρειάστηκε να περάσουν δύο χρόνια διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, να έχουμε ακούσει χιλιάδες διαψεύσεις και άλλες τόσες ψεύτικες δεσμεύσεις, για αν φτάσουμε στο 201 και να ακούσουμε τον κύριο Τσακαλώτο, να παραδέχεται δημόσια, πως δεν φορολογήθηκαν αυτοί που είχαν, αλλά αυτοί που δεν είχαν..............Μας δίνει και αυτός διαβεβαιώσεις που θα διορθωθούν.......Αυτό το ""Θα διορθωθούν οι αδικίες", το υποσχέθηκε και ο πρωθυπουργός, τον Ιανουάριο του 2015....Δύο χρόνια μετά όχι μόνο δεν διορθώθηκαν, αλλά...αυξήθηκαν!!!!

Όπως λοιπόν δήλωσε μεταξύ άλλων στο μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Ant1:

"Αδικήσαμε τη μεσαία τάξη γιατί είχαμε απόλυτη προτεραιότητα την ανθρωπιστική κρίση και την μείωση της φοροδιαφυγής. Με τα έσοδα από τη φοροδιαφυγή θα διορθωθούν αδικίες.

Δεν συμφωνώ με τον Ν. Φίλη, για την κριτική που άσκησε στην κυβέρνηση. Καταφέραμε την Εθνική Σύνταξη και την προστασία της α’ κατοικίας. Αυτά που γίνονται στο υπουργείο Υγείας και στην Παιδεία θα αφήσουν το αποτύπωμά μας".


 

 

Και μάλιστα είχε και δικαιολογία......και αυτό ήταν ακόμα πιο τραγικό, το να δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα!!!!!

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης: Με ένα F35 λιγότερο αγοράζεις 300 πυροσβεστικά - ΝΔ: Γραφικός και επικίνδυνος

«Το να περιλαμβάνει, όμως, στο λαϊκίστικο αφήγημά του και την αμυντική θωράκιση της χώρας, τον …