50 προσλήψεις εργαζομένων στο επόμενο δίμηνο

"Η διαδικασία πρόσληψης προσωπικού ήταν ήδη σε εξέλιξη, δεν χρειαζόταν η αποχή για να κινητοποιηθούμε. Έχει ήδη δοθεί έγκριση για την πρόσληψη, μέσω ΑΣΕΠ, 50 εργαζόμενων 8μηνης απασχόλησης. Είμαστε στην τελική φάση, με απόφαση του Δ.Σ. έχουν εγκριθεί τα προσόντα και έχουν ορισθεί οι απαραίτητες ειδικότητες, έρχεται η προκήρυξη και μέχρι τα μέσα Απριλίου θα έχουν γίνει οι προσλήψεις".

Αυτο γνωστοποίησε μιλώντας στο praktoreio-macedonia.gr,  ο πρόεδρος της ΟΛΘ ΑΕ Κωνσταντίνος Μέλλιος, σχολιάζοντας το ζήτημα των ελλείψεων προσωπικού.

"Ο μέσος όρος ηλικίας των εργαζόμενων στον ΟΛΘ αυτή τη στιγμή είναι 50 ετών, έχουν να γίνουν προσλήψεις περίπου 10 χρόνια. Δεν υπήρχε δυνατότητα να κινηθεί διαδικασία πρόσληψης εργαζόμενων πριν από την λήξη των συμβάσεων τον περασμένο Αύγουστο", κατέληξε ο κ.Μέλλιος.


 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ενέργεια: Ανησυχία για τις τιμές πετρελαίου - Θετικές οι προοπτικές για αέριο & ρεύμα

Οι τιμές ρεύματος και φυσικού αερίου στην Ελλάδα είναι χαμηλότερες από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ευοίωνες διαγράφονται …