Διανομή προϊόντων επισιτιστικής βοήθειας

Στο πλαίσιο συμμετοχής του στην υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΕΠ Ι) με τίτλο «Αποκεντρωμένες Προμήθειες Τροφίμων και Βασικής Συνδρομής Διοικητικές Δαπάνες και Παροχή Συνοδευτικών Μέτρων 2015 – 2016», το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) και υλοποιείται από το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης, με σκοπό την εξάλειψη της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, στην Τοπική Κοινωνική Σύμπραξη Περιφέρειας Κρήτης, ο Δήμος Ηρακλείου θα προβεί στη διανομή προϊόντων (πορτοκάλια, λάχανα & κοτόπουλο).

Πρόγραμμα διανομής την Πέμπτη 16/2/2017, ώρα 10.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ:

Στα σημεία διανομής που βρίσκονται σε Ασίτες, Κυπαρίσσι και Δαφνές. Για την παραλαβή των προϊόντων οι δικαιούχοι απαιτείται να έχουν μαζί τους:

  • Το βιβλιάριο κοινωνικής ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο απ΄ όπου προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α. των ίδιων και των μελών της οικογένειάς τους που έχουν εγκριθεί

  • Τον Αριθμό Αίτησης

  • Το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα δύναται να παραλαμβάνει τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνήσιου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πιερρακάκης: Τα Πειραματικά, πυλώνας στρατηγικής για βελτίωση σχολείων

Επιπλέον, σήμερα ολοκληρώθηκε και η διαδικασία απόδοσης τυχαίου αριθμού προτεραιότητας, σε περίπτωση ισοβαθμίας στα Πρότυπα …