Προσωπικό ζητείται για πρακτική άσκηση

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας σε συνεργασία με την «Ανταποδοτική Ανακύκλωση» εγκαινιάζει τη νέα δράση με τίτλο «Πρακτική Άσκηση 2017-2020», άνοιξε θέσεις πρακτικής άσκησης ανακοινώνοντας:

Η νέα Δράση «Πρακτική Άσκηση 2017-2020» λειτουργεί ανεξάρτητα από το Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης ΕΣΠΑ Φοιτητές του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών που φοιτούν στο 10ο εξάμηνο και μετά μπορούν να πραγματοποιήσουν Πρακτική Άσκηση 60 ωρών στα Καλλιτεχνικά Εργαστήρια που διοργανώνονται στο 1ο Πανευρωπαϊκό Πάρκο Ανακύκλωσης στους Αγίους Αναργύρους.

Κατά τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο & Μάιο 2017 υπάρχουν πέντε (5) διαθέσιμες θέσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές  θα πρέπει να καταθέσουν στο Πρωτόκολλο του Ειδικού Λογαριασμού (Πατησίων 42, 106 82) ή να αποστείλουν ηλεκτρονικά στο pa@asfa.gr

Αίτηση (με υπογραφή του Υπεύθυνου Καθηγητή)

Βιογραφικό σημείωμα μέχρι 21.02.2017 ώρα 10:00


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρεύμα: Πως διαμορφώνονται οι τιμές στα τιμολόγια Οκτωβρίου

Τα νέα τιμολόγια θα ανακοινωθούν την ερχόμενη Τρίτη 1η Οκτωβρίου οπότε θα έχει «κλείσει» η …