ΔΩΡΕΑΝ καρναβαλικές δράσεις για παιδιά

Δωρεάν δράσεις για παιδιά, σε μία προσπάθεια να διασκεδάσουν καρναβαλικά χωρίς την επιβάρυνση των γονέων τους, διοργανώνουν συναντήσεις, προετοιμασίες και δράσεις τόσο του προσωπικού όσο και των μικρών παιδιών που παρακολουθούν, τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Λαρισαίων.

Πρόγραμμα:

  • Τη Δευτέρα στις 20, ξεκινά εικαστικό εργαστήρι «Ο χαρταετός μας». Δουλεύουμε οικογενειακά και στολίζουμε τον δικό μας χαρταετό για να πετάξει την Καθαρά Δευτέρα.
  • Την Τετάρτη στις 22, στις 6:00μμ βγαίνουμε στο κέντρο της πόλης. Μια μεγάλη πολύχρωμη παρέλαση θα σκορπίσει χαρά στην ατμόσφαιρα, θα μοιράσει γλυκίσματα, θα τραγουδήσει, θα κάνει πολύ φασαρία και θα καταλήξει στην πλατεία Ταχυδρομείου όπου όλοι μαζί να αφεθούμε στο πνεύμα της αποκριάς. Το καρναβάλι των χρωμάτων είναι εδώ. Φορέστε τις αποκριάτικες μάσκες σας και ελάτε μαζί μας.
  • Την Παρασκευή στις 24 Φεβρουαρίου με Αποκριάτικο πάρτι, παιχνίδια, χορό, χάσκα και γαϊτανάκι, συντροφιά με την ιστορία του

Αρλεκίνου. Επιστρέφουμε την Τρίτη για να φτιάξουμε μαζί με τα παιδιά την παραδοσιακή λαγάνα. Καλή Σαρακοστή σε όλους.

Για πληροφορίες αναφορικά με τη λειτουργία και τις δράσεις των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠμεΑ στη ΔΗ.Κ.Ε.Λ., Γαριτσίου & Λευκίππου – Ροδοπούλειο, τηλ: 241663085, ώρες: 09:00π.μ.– 03:00μ.μ, e-mail: dikel09@yahoo.gr


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νόμος 5107/2024 Στέγαση και Εργασία για τους αστέγους

Νόμος 5107/2024 – ΦΕΚ Τεύχος Α 64/01.05.2024Αναμόρφωση του προγράμματος «Στέγαση και Εργασία για τους αστέγους» …