Αποσύρθηκε η διάταξη για τα ληγμένα φυτοφάρμακα

«Όπισθεν ολοταχώς για δεύτερη φορά μέσα σε δυο χρόνια έκανε η κυβέρνηση στο θέμα της κατάργησης διάταξης του Ν. 4036/2012 για απαγόρευση διάθεσης φυτοπροστατευτικών προϊόντων, των οποίων η ημερομηνία χρήσης έχει λήξει». Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωση της, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Γεωτεχνικών Δημοσίων Υπαλλήλων (ΠΟΓΕΔΥ) σημειώνοντας:

“Αργά το απόγευμα της Πέμπτης, έπειτα από την σφοδρή κριτική των κομμάτων της Βουλής και ιδιαίτερα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, με αφορμή το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, αποσύρθηκε η επίμαχη ρύθμιση που είχε συμπεριληφθεί στο άρθρο 35, υπό συζήτηση στην Βουλή Νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών. Τα θετικά σχόλια των Μ.Μ.Ε. για την δράση της ΠΟΓΕΔΥ συνοψίζονται στο εξής:

«Η Κυβέρνηση αφού πιάστηκε με την «γίδα στην πλάτη» σχετικά με την διακίνηση «ληγμένων φυτοφαρμάκων», στην προσπάθεια της να καταργήσει τον Ν. 4036/2012, αναγκάστηκε μετά από την σκληρή κριτική της, να αποσύρει την επίμαχη διάταξη (άρθρο 35 του υπό συζήτηση Ν/Σ του Υπ. Εσωτερικών. Ας καταλάβει επιτέλους η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ότι η πληθώρα των αδιεξόδων πολιτικών της, δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στον αγροτικό τομέα και στον Έλληνα αγρότη».

ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ «ΕΙΔΙΚΟΥΣ (ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟΙ)» ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ «ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ»”.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΕΕ: Υπό έρευνα ο πρώην πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων

Ο Βέρνερ Χόιερ υποστήριξε ότι η έρευνα αφορά μια αποζημίωση που καταβλήθηκε σε άλλον εργαζόμενο της …