'Ελεγχοι στο λιμάνι του Ηρακλείου από το Εργατικό Κέντρο

Σε συνέχεια των ελέγχων που πραγματοποιεί το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου στους χώρους εργασίας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος  στο λιμάνι του Ηρακλείου από μικτό κλιμάκιο, αποτελούμενο από τον Πρόεδρο του ΕΚΗ συν. Στέλιο Βοργιά, τον Προϊστάμενο της Κοινωνικής Επιθεώρησης Ηρακλείου κ. Καραγιάννη Ευάγγελο , 2 επιθεωρητές της Επιθεώρησης Εργασίας καθώς  και παρουσία λιμενικών, με σκοπό τον πλήρη έλεγχο των οδηγών φορτηγών αυτοκινήτων που κινούνται στο χώρο του λιμανιού..
Οι έλεγχοι σύμφωνα με το ekriti.gr, θα συνεχιστούν συστηματικά τόσο στο χώρο του Λιμανιού και γενικά σε χώρους εργασίας για τους οποίους το ΕΚΗ λαμβάνει σχετικές καταγγελίες.
Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου ευχαριστεί  τον Λιμενάρχη κ. Σαϊτάκη Δημήτριο που για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκε άμεσα προκειμένου να πραγματοποιηθούν έλεγχοι στο χώρο του λιμανιού.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ελλάδα: «Ναι» στο ψήφισμα που προβλέπει ειδικά δικαιώματα για την Παλαιστίνη στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Ο πρέσβης του Ισραήλ στον ΟΗΕ κατήγγειλε τον Οργανισμό ότι «υποδέχεται ένα κράτος - τρομοκράτη …