Ο συνδικαλιστής που «έφυγε» νωρίς

Έσβησε μη μπορώντας να ξεπεράσει το καρκίνο, από τον οποίο προσεβλήθη πρόσφατα, το μέλος της Διοίκησης των εργαζομένων του νοσοκομείου του Αγρινίου Βαγγέλης Μπίτας, σκορπώντας θλίψη τόσο στους συναδέλφους του, όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας, στον οποίο ήταν ενεργό μέλος.
Ο γνωστός συνδικαλιστής στον χώρο της υγείας στο Αγρίνιο, ήταν από τους στενούς συνεργάτες, αλλά και προσωπικός φίλος του Παναγιώτη Κουρουμπλή, από την περίοδο που και οι δυο ανήκαν στο ΠΑΣΟΚ.
Στη συνέχεια πολιτικά δραστηριοποιήθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, όπου και διατέλεσε Γραμματέας της Δημοτικής Οργάνωσης του Αγρινίου και μέλος της Δημοτικής και της Νομαρχιακής Οργάνωσης του κόμματος.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ο Κασσελάκης πέταξε το ακουστικό και αποχώρησε από τηλεοπτική συνέντευξη

Μια ερώτηση που του τέθηκε από τη Σίσσυ Χρηστίδου, τον έκανε να βγάλει το ακουστικό …