Με κινητοποιήσεις μπαίνει ο Μάρτιος


«Είναι προφανές ότι αυτή η ρύθμιση που προωθεί το υπουργείο Μεταφορών μειώνοντας τα έσοδα της Εταιρείας, απαξιώνοντάς την και ανοίγοντας το δρόμο για να πωληθεί σε ιδιώτες, αποτελεί το "δούρειο ίππο" για να διευκολύνει τα σχέδια των δανειστών ώστε να ιδιωτικοποιηθεί, ευκολότερα, η ΣΤΑ.ΣΥ», υποστηρίζει το Σωματείο των εργαζομένων, το οποίο προκήρυξε απεργία, τόσο για την Τετάρτη 1 Μαρτίου στους συρμούς του Μετρό, του Ηλεκτρικού και του τραμ, όσο και νέα 24ωρη απεργία την Παρασκευή 3 Μαρτίου.

Μάλιστα στην ανακοίνωσή του το προσωπικό τονίζει κατηγορηματικά, ότι «θα παλέψουμε μέχρι τέλος, ώστε οι  αστικές συγκοινωνίες, να παραμείνουν δημόσιες, παρέχοντας κοινωνικό έργο με όσο το δυνατόν δικαιότερη και φθηνότερη τιμολογιακή πολιτική».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δημοσκόπηση Alco: Αυτοί είναι οι δημοφιλέστεροι υπουργοί της κυβέρνησης

Τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Alco  - Οι διαρροές των κομμάτων Τους δημοφιλέστερους υπουργούς αναδεικνύει …