Συγκλονισμένη η χώρα από την τραγωδία με την «πόρσε»(VIDEO&ΦΩΤΟ)

 

Λίγα δευτερόλεπτα και μία στάση σε λάθος χρόνο και λάθος τόπο, με την μοίρα να παίζει άσχημο παιχνίδι σε μία τριμελή οικογένεια, ήταν αρκετά για την Ελληνική τραγωδία ανήμερα της αποκριάς....

Μία μητέρα και ένα παιδάκι, χάθηκαν μπροστά στα μάτια του πατέρα-συζύγου, όταν ένα πανάκριβο και γρήγορο όχημα, που οδηγούσε ο νεαρός γιος μεγαλοεπιχειρηματία......

Οι σκηνές που ακολούθησαν λύγισαν και τους πιο σκληρούς.....

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου, βγαίνει απο την τουαλέτα και αντικρύζει την κόλαση. Πιάνει το κεφάλι του και ουρλιάζει. Θέλει να βοηθήσει αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι.

Σε λίγα λεπτά άντρες της πυροσβεστικής, αστυνομικοί και διασώστες φτάνουν στο σημείο… πλησιάζουν τον 41χρονο άντρα που έχει καθίσει κάτω και δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που ζει.

Μονολογεί.

Ουρλιάζει.

“Όχι. Το παιδι μου.

Η γυναίκα μου. Που είναι το παιδί μου, που είσαι Αποστολία”.

Ξάδερφος της οικογένειας του Υπάτιου Πατμανόγλου, σύζυγο της 33χρονης και πατέρα του 3χρονου αγοριού αποκάλυψε ότι η άτυχη μητέρα ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

Και η τραγωδία δεν έχει τέλος.

Ο Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των πολυκαταστημάτων Jumbo ήταν ο οδηγός της Πόρσε που συγκρούστηκε στο 83ο χλμ της Αθηνών-Λαμίας με σταθμευμένο όχημα.

Ο 23χρονος γιος του ιδιοκτήτη του Jumbo, είναι ο «βενιαμίν» της οικογένειας,που  έχει ακόμη δυο κόρες, είχε επιστρέψει από τις ΗΠΑ, όπου σπούδαζε και πήγαινε για ολιγοήμερες διακοπές στην Αράχωβα. Ο μικρός γιος του ιδιοκτήτη του Jumbo σπούδαζε στο Μαϊάμι της Φλόριντα.

Από τη σύγκρουση βρήκαν το θάνατο ο ίδιος, ο φίλος του που βρισκόταν στο αμάξι.

Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται τα τελευταία 4-5 δευτερόλεπτα πριν από την μοιραία σύγκρουση στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ένα 3χρονο παιδί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, αυτό που εξετάζεται ως πιθανότερο σενάριο είναι να υπήρξε αιφνίδια ρήξη ενός ή και περισσότερων ελαστικών του πολυτελούς αυτοκινήτου που ακολούθησε τρελή πορεία και σκόρπισε τον θάνατο.

Μιλώντας στην εκπομπή TatianaLive, αυτόπτης μάρτυρας οδηγός δήλωσε ότι ο δρόμος δεν ήταν βρεγμένος αλλά η Πόρσε έχασε τον έλεγχο από λάστιχο. Ο ίδιος είπε ότι το μαύρο σπορ αυτοκίνητο τον προσπέρασε με ιλλιγιώδη ταχύτητα και στη συνέχεια είδε στο οδόστρωμα κομμάτια από λάστιχο που έφευγαν από τις ρόδες της Πόρσε και προσπαθούσε να τα αποφύγει.

Όπως αναφέρει ο Γιώργος Θεοχαρόπουλος «περίπου ένα χιλιόμετρο πριν το σημείο του δυστυχήματος, με προσπέρασε η Πόρσε».

«Ο δρόμος ήταν βρεγμένος αλλά δεν έβρεχε εκείνη την ώρα. Με προσπέρασε κανονικά, από αριστερά, αλλά με υπερβολικά μεγάλη ταχύτητα. Εγώ πήγαινα με 140, η Πόρσε ίσως πήγαινε και με 300 χιλιόμετρα την ώρα» αναφέρει ο κ. Θεοχαρόπουλος, επισημαίνοντας ότι γνωρίζει από τέτοιου είδους υπεραυτοκίνητα «γιατί έχω οδηγήσει και εγώ».

«Την ώρα που με προσπερνούσε, αυτό που κατάλαβα ήταν ένας θόρυβος και ένιωσα ένα τράνταγμα, όπως είναι όταν σε προσπερνάει κάτι με υπερβολική ταχύτητα» εξηγεί.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος ήταν ο πρώτος που έφτασε στο σημείο του δυστυχήματος, ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά: «Ήταν ένα πράγμα, να μην καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί. Ήταν κομμένο στα δύο το αυτοκίνητο. Είδα έναν άνθρωπο με ξυρισμένο κεφάλι και με λίγες γρατσουνιές, σε κατάσταση αμόκ να φωνάζει “το παιδί μου, η οικογένειά μου”».

Όπως εξηγεί, κανείς δεν μπορούσε να αντιληφθεί τι είχε συμβεί. Ελάχιστα μετά, σταμάτησαν και άλλα αυτοκίνητα τα οποία είχε περάσει σαν σταματημένα η Πόρσε.

«Ένας εξ αυτών είπε "μήπως ρε παιδιά είναι η Πόρσε εδώ;"» σημειώνει ο κ. Θεοχαρόπουλος, εξηγώντας ότι τότε άρχισαν όλοι να συνειδητοποιούν τι τραγικό είχε συμβεί…


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βόλτα με το ποδήλατο έκανε ο Κ. Μητσοτάκης και η Μαρέβα– «Βοηθάει και στη χώνεψη», γράφει

Σε ανάρτησή του ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το τραπέζι του Πάσχα αναφέρει πως έκανε …