Θέσεις ιατρικού-νοσηλευτικού προσωπικού

Την 1η Μαρτίου αναλαμβάνουν υπηρεσία 12 άτομα, νοσηλευτές και τραυματιοφορείς, με 12μηνη σύμβαση, ενώ τον Απρίλιο προσλαμβάνονται, ως μόνιμοι, από τους κυλιόμενους πίνακες του ΑΣΕΠ, 22 νοσηλευτές (Π.Ε, Τ.Ε, Δ.Ε), εξοπλίζοντας με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό το Νοσοκομείο της Ρόδου.

Επίσης, έχουν προκηρυχθεί 10 ακόμη θέσεις για νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό.

Σ’ ότι αφορά στο ιατρικό προσωπικό, σε διάστημα μικρότερο του ενός μήνα, θα προσληφθούν 14 μόνιμοι γιατροί.

«Οι 10 εξ’ αυτών, δήλωσε η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Κατερίνα Χατζηστρατή, θα προσληφθούν το αργότερο σε δέκα ημέρες».

Μεταξύ των ειδικοτήτων, με τις οποίες στελεχώνεται το Νοσοκομείο, είναι του νεφρολόγου, του παθολόγου, του αγγειοχειρουργού, του μικροβιολόγου και του παθολογοανατόμου.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ανδρουλάκης για Μονή Σινά: Η Αίγυπτος να σεβαστεί τον φάκελο στην UNESCO

Στα γραφεία της Ελληνικής Κοινότητας, όπου συζήτησε με τον πρόεδρο Ανδρέα Βαφειάδη και τα υπόλοιπα …