Αλλάζουν μορφή κινητοποιήσεων οι απεργοί εργαζόμενοι του MEGA

Απλήρωτοι επί σχεδόν ένα οκτάμηνο παραμένει η πλειοψηφία του προσωπικού του MEGA, που μετά την εκ νέου διάσταση θέσεων που διαπίστωσαν ότι έχουν με τις τράπεζες, με εκπροσώπους των οποίων συναντήθηκαν, αποφάσισαν να μπλοκάρουν κυριολεκτικά τα διαφημιστικά πακέτα του σταθμού και να σταματήσουν τις μεταδόσεις των διαφημιστικών μηνυμάτων, τερματίζοντας τα έσοδα των τραπεζών, από τα οποία δεν λαμβάνουν τα οφειλόμενα!

Οι τράπεζες τους ξεκαθάρισαν πως μόνο αν οι μεγαλομέτοχοι (Βαρδινογιάννης και Μπόμπολας) καταθέσουν τα απαιτούμενα ποσά, θα πληρωθούν, τη στιγμή που οι δεσμευμένοι λογαριασμοί έχουν φτάσει τα 30.000.000 ευρώ, λόγω των νέων εσόδων από τις διαφημίσεις που εισπράττουν...

Την Πέμπτη συνεδριάζουν ξανά, αλλά ήδη προχωρούν και σε νέες 24ωρες απεργίες, με λύση να μην φαίνεται στο ορίζοντα!


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πότε πληρώνεται το ΚΕΑ Μαιου 2024

Πότε πληρώνεται το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, πρώην ΚΕΑ, Μαΐου 2024. Πότε εμφανίζονται διαθέσιμα τα χρήματα …