Μία θέση εργασίας

Η Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας επιθυμεί να προβεί σε συνεργασία, με αντικείμενο απασχόλησης την εισαγωγή δεδομένων στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων, την ηλεκτρονική επεξεργασία και κωδικοποίηση εγγράφων, την αρχειοθέτηση καθώς και άλλες υποστηρικτικές διαδικασίες στο Τμήμα Αδειών και Ελέγχων (Εργαστηρίων Ιατρικών, Βιομηχανικών, Ερευνητικών και λοιπών Εφαρμογών).

Απαιτούμενα προσόντα:

  • Πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ, σε κατεύθυνση σχετική με ψηφιακά συστήματα
  • Άριστη γνώση χειρισμού Η/Υ και προγραμμάτων επεξεργασίας κειμένου, λογιστικών φύλλων και διαχείρισης βάσεων δεδομένων (Microsoft Office)
  • Καλή γνώση αγγλικών
  • Η γνώση βάσεων δεδομένων και προγραμματισμού θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν.

Η χρονική περίοδος της συνεργασίας θα είναι δεκάμηνη, μέχρι τις 31/12/2017, για την κάλυψη προσωρινών αναγκών του ΤΑΕ.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν στην Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας αίτηση και βιογραφικό σημείωμα, το αργότερο έως τις 17 Μαρτίου 2017.

Οι αιτήσεις και τα βιογραφικά μπορούν να υποβληθούν :

  • Ηλεκτρονικά, στη διεύθυνση : info@eeae.gr
  • Ταχυδρομικά, στη διεύθυνση: ΕΕΑΕ, Τ.Θ. 60092, Τ.Κ.15310 Αγία Παρασκευή Αττικής
  • Μέσω fax στο: 210 6506748

Για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα: 210-6506772, 210-6506753 (κ. Χουρδάκης Κ.) ή 210-6506700 (τηλεφωνικό κέντρο της ΕΕΑΕ).


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ: Νέα πρόκληση της Τουρκίας, που η κυβέρνηση κάνει ότι δεν βλέπει

 Το ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι ο διάλογος με την Τουρκία δεν μπορεί να γίνεται στο κενό …