Επαναπροκηρύσσονται 51 θέσεις διάρκειας 11 μηνών


Ανοίγει ο δρόμος για την εκ νέου προκήρυξη 51 θέσεων που θα έχουν διάρκεια έως και 11 μήνες,, η οποία είχε «παγώσει» ύστερα από προσφυγή της ΠΟΣΠΕΡΤ στα δικαστήρια, καθώς μετά την κήρυξη στάσεων εργασίας από την Ομοσπονδία για τα κενά στην ΕΡΤ και τη σύμβαση εξάρτησης με την Digea, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά και στον πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτη Καλφαγιάννη, οι οποίοι θα συνατηθούν το συντομότερο για την προώθηση του ζητήαμτος.

Οι προσλήψεις αυτές δεν επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό αλλά την εταιρεία, η οποία εμφανίζει υψηλότατο πλεόνασμα από τα έσοδα του ανταποδοτικού τέλους, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης της εφημερίδας "Παρόν" "Τυπολογίες".


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κέρκυρα: Στις εκδηλώσεις και το σπάσιμο των μπότηδων Κασσελάκης - Τάιλερ

«Θα σπάσουμε και αυγά, θα χαλάσουμε τη σούπα σε όλο το σύστημα που βάζει σκοτάδι …