Βοήθεια για το αδιέξοδο που βρίσκονται ζητούν οι εργαζόμενοι στα Σ/Μ Καρυπίδη

Συνάντηση των εργαζομένων στα Σούπερ μάρκετ Καρυπίδη με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας έγινε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη. "Θέλουμε την βοήθεια σας, κινήστε τα πάντα ώστε να βρεθεί λύση." Είπαν οι εργαζόμενοι στους τρεις βουλευτές.

Επίσης ζήτησαν από τους βουλευτές την βοήθεια τους για την διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους καθώς και των δεδουλευμένων τους. Στην συνάντηση που κάλυψε το pierikialithia.blogspot.gr, ήταν παρών ο κ. Αστέριος Καστόρης, ο κ. Χάρης Τζαμακλής και η κ. Μπέττυ Σκούφα.

Οι βουλευτές αφού ανέφεραν ότι το ισχύων νομοθετικό πλαίσιο ευνοεί τους επιχειρηματίες και όχι τους εργαζόμενους, τόνισαν ότι βρίσκονται στο πλευρό των εργαζομένων και θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους ώστε να ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους.

Αναμένεται στο αμέσως επόμενο διάστημα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας να αναλάβουν πρωτοβουλία ώστε να βρεθεί λύση στα προβλήματα των εργαζομένων.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ανδρουλάκης: Στόχος μας η μακροπρόθεσμη ευημερία του λαού

«Νίκη του ΠΑΣΟΚ σημαίνει ευημερία και προοπτική για όλους τους Έλληνες» δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης …