Δ.Καραγεωργόπουλος: 2η θητεία εκλεγμένος στο ΔΣ της ΟΠΟΤΤΕ(ΦΩΤΟ)

Δεύτερη θητεία εκλεγμένος στο ΔΣ της ΟΠΟΤΤΕ (Ομοσπονδίας Πολυμελών Οικογενειών με Τρία Τέκνα), ο Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, ο οποίος με την ευκαιρία αυτή έκανε μία μικρή αναδρομή από την πρώτη συμμετοχή του στην Ομοσπονδία μέχρι σήμερα.

"Αποδεχόμενος, πριν από 3 χρόνια, την πρόσκληση για ενεργό πορεία μου στο τριτεκνικό κίνημα, οι προσδοκίες μου ήταν αρκετά χαμηλές.

Γρήγορα όμως διαπίστωσα ότι στην μεγάλη οικογένεια της ΟΠΟΤΤΕ δραστηριοποιούνται άνθρωποι των κοινωνικών αγώνων, οι οποίοι, με πάθος και αστείρευτη εθελοντική προσφορά, δίνουν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους στο τριτεκνικό κίνημα.

Η μεγαλύτερη μου έκπληξη βεβαίως ήταν όταν διαπίστωσα ότι πολλά από τα πρόσωπα που δραστηριοποιούνται στους δεκάδες συλλόγους-μέλη της Ομοσπονδίας, ήταν ήδη γνώριμα σε μένα από το συνδικαλιστικό κίνημα. Τρίτεκνοι Πρόεδροι και μέλη διοικήσεων Εργατικών Κέντρων, συνδικαλιστές δευτεροβάθμιων και πρωτοβάθμιων σωματείων εργαζομένων, βρίσκουμε λίγο χρόνο, μέσα σε όλα τα άλλα, να συνεισφέρουμε γνώσεις και έργο στο θεσμό της οικογένειας. Να δώσουμε μάχες για την αναβάθμιση της (μηδενικής σήμερα) δημογραφικής πολιτικής.
Καλόν αγώνα σε όλους μας!!!"


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γεραπετρίτης: Συνάντηση με τον Αμερικανό Γερουσιαστή Cory Booker

Η συζήτηση επικεντρώθηκε κατά κύριο λόγο στην κρίση στη Μέση Ανατολή και τις επιπτώσεις της …