Πρόσληψη προσωπικού, με ετήσια σύμβαση εργασίας

Ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου η διάρκεια της οποίας δεν μπορεί να υπερβεί τους δύο (2) συνολικά μήνες μέσα σε συνολικό διάστημα δώδεκα (12)μηνών, συνολικού αριθμού τεσσάρων (4) ατόμων για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχιακών ή πρόσκαιρων αναγκών του, ο Συνδέσμος Ύδρευσης Δήμου Καρδίτσας.

Θέσεις:

  • 1 ΔΕ Υδραυλικών
  • 1 ΔΕ Ηλεκτρολόγων
  • 2 ΔΕ Tεχνιτών (Ηλεκτροτεχνιτών)

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση και τα δικαιολογητικά στα γραφεία της υπηρεσίας του Συνδέσμου (Δ/νση Μεγ. Αλεξάνδρου 34, 2ος όροφος Καρδίτσα τηλ. επικοινωνίας: 24410-21351), εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων της Υπηρεσίας ήτοι από Παρασκευή 03.03.2017 έως και Δευτέρα 13.03.2017.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οι υποδομές που «τρέχουν» το προσεχές διάστημα στην Ελλάδα

Τον Νοέμβριο το Μετρό Θεσσαλονίκης - Προχωρά η Γραμμή 4 του Μετρό της Αθήνας - Άρχισαν …