Απλήρωτοι και ανασφάλιστοι εργαζόμενοι επειδή είναι...ανύπαντροι!

Δεν έχει τέλος η κατάσταση της παραβίασης κάθε διαδικασίας δικαίου από επιχειρήσεις των Πατρών, όπου κρατούν σε ομηρία εργαζόμενους με δύο τρόπους....

Πρώτον δεν τους έχουν εντάξει στις ασφαλιστικές καταστάσεις αφού επί χρόνια παραμένουν «μαύροι» εργαζόμενοι και δεύτερον αρνούνται να τους καταβάλλουν τις μισθοδοσίες τους, λέγοντας τους την συγκλονιστική φράση «Δεν έχεις οικογένεια εσύ!»

Ταυτόχρονα με το ίδιο πρόσχημα, αρνούνται να τηρήσουν το ωράριο εργασίας, το οποίο ξεπερνά στις περισσότερες των περιπτώσεων τις 10 ώρες γιατί πολύ απλά «Εσένα δεν σε περιμένει κανείς σπίτι!.....»

Και όσες φορές κάποιοι από αυτούς τους εργαζόμενους τόλμησαν να ενημερώσουν έστω και τηλεφωνικά τις αρμόδιες υπηρεσίες ζητώντας την παρέμβαση τους, διεξήχθη έλεγχος, αλλά δεν τους είδε κανείς πουθενά, μιας και οι εργοδότες πριν φτάσουν τα κλιμάκια ελέγχου, είχαν το μαντικό χάρισμα και κλείδωσαν το μαύρο προσωπικό σε χώρους, πριν φτάσουν οι ελεγκτές!!!


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ανδρουλάκης: Στόχος μας η μακροπρόθεσμη ευημερία του λαού

«Νίκη του ΠΑΣΟΚ σημαίνει ευημερία και προοπτική για όλους τους Έλληνες» δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης …