Πα«τέρας» βίασε την κόρη του, γιατί «το σεξ με άντρες είναι ωραίο»!

Σε 21 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε πατέρας στη Βρετανία που είχε προκαλέσει διεθνές σοκ μετά την αποκάλυψη ότι βίασε την 16χρονη κόρη του όταν του εκμυστηρεύτηκε ότι είναι ομοφυλόφιλη, με σκοπό να της δείξει ότι… το σεξ με άντρες είναι ωραίο!

Οταν η 16χρονη αποφάσισε να μιλήσει στον πατέρα της για τη σεξουαλική της ταυτότητα, ο 54χρονος αντέδρασε με απίστευτο θυμό και έβαλε στόχο να της «δείξει» ότι το σεξ είναι καλύτερο με άντρες, όπως αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της δίκης.

Η μεγάλη αλήθεια όμως που αποκαλύφθηκε στη δίκη είναι ότι ο συγκεκριμένος «άντρας» είχε κακοποιήσει και τις άλλες δύο κόρες του στο παρελθόν…

«Την ώρα που ένα 16χρονο κορίτσι άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι είναι γκέι και πάλευε με την σεξουαλική της ταυτότητα, όπως συμβαίνει συχνά με τους ανθρώπους αυτής της ηλικίας, ήρθε και σου το είπε» είπε ο δικαστής Λόκχαρτ, και συμπλήρωσε: «Αντέδρασες με το να την αντιμετωπίσεις με απίστευτο θυμό και αποφάσισες ότι είναι καλύτερο να την βιάσεις για να της δείξεις ότι το σεξ είναι καλύτερο με άντρες παρά με γυναίκες. Η κατάθεσή της ήταν οδυνηρή για εμάς που την ακούσαμε».

Ο 54χρονος, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε στη δημοσιότητα για να προστατευτεί η ταυτότητα του θύματος, καταδικάστηκε για τρεις βιασμούς ενώ λογοδότησε και για τα εγκλήματα εναντίον των αδελφών της 16χρονης τη δεκαετία του ’80 και του ’90.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δίκτυο: Ο ίσκιος του Τραμπ στις ευρωεκλογές του 2024

Μία συνοπτική προσέγγιση των πολιτικών τις οποίες θα επηρεάσει η εκλογή Τράμπ κάνει το Δίκτυο …