Πανελλήνια Ένωση διοργανώνει Σεμινάρια Εκπαίδευσης Θαλάσσιας Επιβίωσης

Για όλους εσάς που είτε είστε εθελοντές ή στελέχη πολιτικής προστασίας είτε είστε απλοί πολίτες και θέλετε να έχετε περισσότερα εφόδια σε θέματα ασφάλειας για να προστατέψετε τον εαυτό σας και τους δικούς σας ανθρώπους έχουμε τη χαρά να σας ανακοινώσουμε ότι διοργανώνεται Σεμινάριο Εκπαίδευσης Θαλάσσιας Επιβίωσης (Σ.Ε.Θ.Ε.).

Γιατί η ζωή είναι πιο ασφαλής όταν είμαστε προετοιμασμένοι και ξέρουμε να αντιμετωπίζουμε τους εκάστοτε κινδύνους. Γι αυτόν και για πολλούς ακόμη λόγους  ανανεώνουμε το ραντεβού με την ασφάλεια σε ενα δεύτερο κύκλο σεμιναρίων πανομοιότυπο με εκείνων που  έχει ήδη διεξαχθεί επιτυχώς και με μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων σε πολλές χώρες παγκοσμίως. Το σεμινάριο συμπεριλαμβάνει θεωρητικά μαθήματα και πρακτική εκπαίδευση στην θάλασσα.

Οι εκπαιδευτές του προγράμματος είναι κάτοχοι πτυχίου ναυαγοσώστη, αυτοδύτη των ενόπλων δυνάμεων με πολύχρονη εμπειρία  στην θαλάσσια επιβίωση. Το κόστος του διήμερου σεμιναρίου είναι ιδιαίτερα προσιτό, όπως οφείλει να είναι και το δικαίωμα όλων στην πρόληψη και στην ασφάλεια. Η εν λόγω διοργάνωση είναι πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ένωσης Πιλότων (ΠΕΠ) με την επιμέλεια της iForce Επικοινωνίες ΑΕ.

Οι πόλεις στις οποίες θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο είναι οι εξής:

  • Αθήνα 20-21/05/2017
  • Πάτρα: 27-28/05/2017
  • Κέρκυρα: 3-4/06/2017
  • Ρόδος: 10-11/06/2017
  • Χανιά Κρήτης: 17-18/06/2017
  • Ηράκλειο Κρήτης: 24-25/06/2017
  • Καβάλα: 01-02/07/2017
  • Ηγουμενίτσα: 08-09/07/2017
  • Βόλος: 22-23/07/2017

Μεταξύ άλλων θα γίνει εκπαίδευση στα εξής θέματα:  Σωστικά μέσα-λειτουργία Σωσιβίου,  επίδειξη υλικών survival kit , λειτουργία λέμβων 7-25 ατόμων, άνοιγμα λέμβους 7-25 ατόμων, επικίνδυνη θαλάσσια ζωή, κολύμβηση-επιβίβαση σε λέμβους, ιατρικά προβλήματα στην θαλάσσια επιβίωση – πρώτες βοήθειες, έρευνα – εντοπισμός - διάσωση, χρήση ειδών εντοπισμού διάσωσης κλπ.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ενήλικα άτομα, στελέχη πολιτικής προστασίας Δήμων, Περιφερειών, Οργανισμών, πιλότους, πλήρωμα αεροπλάνων ή πλοίων, ιδιώτες με συχνή χρήση αεροπλάνων, πλοίων αλλά και κάθε άλλο άτομο που ενδιαφέρεται να έχει μια κατάρτιση στο αντικείμενο αυτό χωρίς διακρίσεις. Στο τέλος της εκπαίδευσης θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

LINKS:  www.hellenicpilotsassociation.org   www.iforce.gr


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Η Telemach Σλοβενίας εξαγοράζει την T-2

Η Telemcach Σλοβένιας υπέγραψε συμφωνία αγοράς μετοχών με την Garnol για την απόκτηση μετοχών της …