Απόδοση ευθυνών για την διάλυση της αγοράς εργασίας

Για διάλυση της αγοράς εργασίας αναλύοντας τα στοιχεία ότι πλέον οι έξι στους δέκα εργάζονται με ευέλικτες μορφές εργασίας, κάνει λόγο ο τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης, αποδίδοντας όλη την ευθύνη για την διαμορφωθείσα κατάσταση, τον ΣΥΡΙΖΑ!
Γίνεται λόγος για «ραγδαία επιδείνωση σε βάρος των εργαζομένων», που προκύπτει από τα ποσοτικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά του συστήματος «Εργάνη».
"Τα στοιχεία του Φεβρουαρίου δείχνουν ότι «οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης σημείωσαν νέο αρνητικό ρεκόρ, φανερώνοντας ξεκάθαρα ότι η “ψαλίδα” από την πλήρη απασχόληση διευρύνεται πλέον ανεξέλεγκτα (-10,42%)! Την ίδια στιγμή, η όποια θετική εικόνα παρουσιάζουν οι ροές μισθωτής απασχόλησης μηνός Φεβρουαρίου ανατρέπεται, καθώς το ισοζύγιο του διμήνου Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου παραμένει και πάλι αρνητικό (-4.879)!
Η κυβέρνηση είναι «και ανίκανη και ανήμπορη να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Το μόνο που κάνει, είναι να παίζει το παιχνίδι του λαϊκισμού και της προπαγάνδας, βυθισμένη πλήρως στις τριτοκοσμικές ιδεοληψίες της!
Η συνταγή που εφαρμόζει και προτείνει για την αντιμετώπιση της ανεργίας, είναι μόνο οι διορισμοί στο Δημόσιο.
Αμετανόητοι κρατιστές και “μαυρογιαλούροι”, που προτιμούν να διαλύσουν τη χώρα, προκειμένου να επιβιώσουν πολιτικά.
Αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, με δεομένο και το γεγονός ότι έχουν εγκαταλειφθεί οι μεταρρυθμίσεις και οι διαρθρωτικές αλλαγές, ενώ απουσιάζει κάθε πρωτοβουλία για την απασχόληση.
Με την αξιολόγηση και το ασφαλιστικό να είναι στον αέρα, τα αρνητικά αποτελέσματα είναι μπροστά μας".


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σφοδρή κόντρα Γεωργιάδη – Κωνσταντοπούλου στη Βουλή

«Κάνετε πλάκα στο tik tok και έρχεστε να παραστήσετε ότι κάτι κάνετε για την ακρίβεια», …