Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης εξήγγειλε 4 προσλήψεις

Την άμεση έναρξη διαδικασιών για την πρόσληψη 4 ατόμων ως έκτακτο προσωπικό με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας 8 μηνών για την κάλυψη των αναγκών των τμημάτων του ΠΤΑ-ΠΔΕ με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας, εισηγείται ο Διευθυντής του ΠΤΑ-ΠΔΕ:

  •  Ενός (1) ΠΕ Διοικητικού με καλή γνώση αγγλικής και γνώση χειρισμού· Η/Υ στα αντικείμενα, επεξεργασία κειμένων, υπολογιστικών φύλλων, υπηρεσιών διαδικτύου. Η θέση θα καλύψει τις ανάγκες του Τμήματος Διοικητικών Υπηρεσιών.
  •  Ενός (1) ΠΕ Πληροφορικής με καλή γνώση αγγλικής. Η θέση θα καλύψει τις ανάγκες του Τμήματος Επιστημονικοτεχνικής Υποστήριξης και Υλοποίησης Προγραμμάτων.
  •  Ενός (1) ΠΕ Οικονομικής κατεύθυνσης με καλή γνώση αγγλικής και  γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα, επεξεργασία κειμένων, υπολογιστικών φύλλων,  υπηρεσιών διαδικτύου. Η θέση θα καλύψει τις ανάγκες του Τμήματος Οικονομικών Υπηρεσιών.
  •  Ενός (1) ΤΕ Οικονομικής κατεύθυνσης με καλή γνώση αγγλικής και γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα, επεξεργασία κειμένων, υπολογιστικών φύλλων, υπηρεσιών διαδικτύου. Η θέση θα καλύψει τις ανάγκες του Τμήματος Οικονομικής Διαχείρισης Επενδυτικών Προγραμμάτων

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τι ισχύει για την μεταβολή των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης

Ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Π. Τσακλόγλου μιλώντας στην τηλεόραση (19.5.2024), ανέφερε τα εξής …