Έπεσε η αυλαία του δράματος του 52χρονου οδηγού ταξί στην Καστοριά

Αυτός είναι ο άτυχος  52χρονος οδηγός  ταξί, Κοσμάς Τζέλιος που δολοφονήθηκε από τον  30χρονο ειδικό φρουρό που συνελήφθη και ομολόγησε. Ο 52χρονος είχε καταγωγή από την Τσάκωνη Καστοριάς, ήταν παντρεμένος και είχε δύο παιδιά.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή στον Realfm 97,8 o Αντώνης Παραράς από την ιστοσελίδα alphafm.gr, η κόρη του 52χρονου λείπει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Γερμανία για σπουδές. Ενημερώθηκε ότι πατέρας της βρέθηκε νεκρός και θα έρθει εσπευσμένα στην Ελλάδα.
Η τελευταία πράξη του δράματος, που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία στην Καστοριά, έπεσε στις 5.30 το απόγευμα, όπου τελέστηκε ί η νεκρώσιμος ακολουθία

Ο ειδικός φρουρός -δολοφόνος του οδηγού ταξί είχε πυροβολήσει και συλλάβει τον Μαζιώτη

Ο άνθρωπος που είχε πυροβολήσει και συνέλαβε το ηγετικό μέλος του Επαναστατικού Αγώνα, Νίκο Μαζιώτη, κατά την αιματηρή συμπλοκή το καλοκαίρι του 2014 στο Μοναστηράκι, είναι ο ειδικός φρουρός που συνελήφθη για τη δολοφονία του οδηγού ταξί στην Καστοριά.

Ο 30χρονος ειδικός φρουρός είχε υποβάλει αίτημα για μετάθεση στην ιδιαίτερη πατρίδα του, η οποία έγινε δεκτή από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, για τον κίνδυνο αντεκδίκηση, μετά την σύλληψη του Μαζιώτη. Ο συλληφθείς είναι παντρεμένος στην Καστοριά και υπηρετεί με απόσπαση στην ΟΠΚΕ, ενώ πυροβόλησε τον 52χρονο ταξιτζή με το ιδιωτικό του 45άρι πιστόλι.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρεύμα: Πως διαμορφώνονται οι τιμές στα τιμολόγια Οκτωβρίου

Τα νέα τιμολόγια θα ανακοινωθούν την ερχόμενη Τρίτη 1η Οκτωβρίου οπότε θα έχει «κλείσει» η …