Κραυγή απόγνωση μιας μάνας: Βοηθήστε το παιδί μου και μαθητή σας να φάει!(ΦΩΤΟ)

Πάγωσαν την κοινωνία της Πάτρας, οι δραματικές εκκλήσεις μιας μάνας, μέσω σημειωμάτων που έστειλε στο σχολείο με το παιδί της, ζητώντας βοήθεια για να ζήσουν τα παιδιά της, αφού δεν διαθέτουν ούτε καν ρεύμα, πόσο μάλλον φαγητό!

Η οικογένεια ζει στο νότιο διαμέρισμα, όπου υπάρχει και το σχολείο οι δάσκαλοι του οποίου αναλαμβάνουν δράση, για την σίτιση του παιδιού και της οικογένειάς του, ενώ προχώρησαν και στην ανάρτηση των σημειωμάτων στο διαδίκτυο, για να συγκεντρωθούν χρήματα.

  • Διαβάστε τα σημειώματα:

ΤΟ ΠΡΩΤΟ:

«Καλημέρα συγνώμη για την ενόχληση δεν μπορώ να έρθω επειδή λόγω με το πρόβλημά μου δώστε στον …… (το όνομα του μαθητή) ότι μπορείτε σε χρήματα για να πάω να ψωνίσω γιατί δεν έχω τίποτα ξέρω είναι δύσκολα για όλους αλλά δεν έχω τίποτα…ότι μπορείτε δώστε, ό,τι μπορείτε να ψωνίσω»

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡO:

«Καλημέρα έχουμε πολύ σοβαρό πρόβλημα γι’ αυτό δεν είχε έρθει ο … (το όνομα του μαθητή) Μας κόψανε το ρεύμα και δεν έχω να μαγειρέψω και έψαχνα για φαγητό για τα παιδιά αν μπορείς ,τι μπορείς βέβαια να με βοηθήσετε για τα παιδιά να πάρω κάτι να φάνε χωρίς να θέλει μαγείρεμα ότι μπορείτε δώστε το στον … ότι μπορείτε».


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΣΕΠ 4Κ/2024. Μόνιμες προσλήψεις στο Υπουργείο Περιβάλλοντος

ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4Κ/2024ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ Γνωστοποιείται ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η …