Οι μισοί από τους αιτούντες έχουν εγκριθεί για την χορήγηση του ΚΕΑ

Σε πάνω από τους μισούς από τους 700.000 ωφελούμενους έχουν εγκριθεί η αιτήσεις για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), σύμφωνα με την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου και τις δηλώσεις της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία (Παρασκευή, 10 Μαρτίου, 17.00), είχαν εγκριθεί 159.614 αιτήσεις για 366.000 ωφελούμενους, δηλαδή κάτι περισσότερο από 50% του συνολικού αριθμού των ωφελουμένων που είχε υπολογιστεί ότι θα μετάσχουν μέχρι το τέλος του 2017. Το πρόγραμμα εξελίσσεται, λοιπόν, σύμφωνα με τον σχεδιασμό.

Την πρώτη εβδομάδα της εφαρμογής του προγράμματος, υπήρξαν τεχνικά προβλήματα, που οφείλονταν σε δύο παράγοντες:

  • Πρώτον, στο μέγεθος του προγράμματος και
  • Δεύτερον, στον τεράστιο αριθμό των ανθρώπων που επισκέφτηκαν τις πρώτες ημέρες την ιστοσελίδα του ΚΕΑ, που έφτασε τις 7.000 επισκέψεις το δευτερόλεπτο!

Πάρα πολύ γρήγορα, η ΗΔΙΚΑ διόρθωσε τις τεχνικές ατέλειες και έκτοτε, δεν έχει παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σκέρτσος: Η Ελλάδα είναι η 8η φθηνότερη χώρα στην ΕΕ

 «Η Ελλάδα παραμένει μια σχετικά φθηνή χώρα σε σχέση με τα άλλα μέλη της ΕΕ», …