Θέση μία από Κέντρο Ημέρας

Ζητά την πρόσληψη Γραμματέα με σχέση εξαρτημένης εργασίας πλήρους απασχόλησης, ορισμένου χρόνου ( 6 μηνών ), για τις ανάγκες του « Κέντρου Ημέρας για Ενήλικες με Διαταραχές Αυτιστικού τύπου», που εδρεύει στο Δωρικό Αλεξανδρούπολης, για τη χρονική περίοδο από 01/04/2017 έως 31/09/2017, ο Σύλλογος Γονέων – Φίλων Αυτιστικών ατόμων Ν. Έβρου «Ο Άγιος Βασίλειος» ΝΠΙΔ, που ιδρύθηκε το 2005 και εδρεύει στο Δωρικό Αλεξανδρούπολης.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ

Γραμματέας ΤΕ Διοικητικής Κατεύθυνσης η Ιδιωτικής σχολής Γραμματέων

ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

Οι υποψήφιοι πρέπει :

1) Να είναι Έλληνες πολίτες

2) Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως.

3) Να έχουν Ικανότητα κρίσης, οργάνωσης, δέσμευσης στην τήρηση του απορρήτου καθώς και ικανότητα αποτελεσματικής διαχείρισης διαπροσωπικών σχέσεων.

4) Κατά το χρόνο λήξεως της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων και κατά τον χρόνο της πρόσληψης:

  1. να μην έχουν καταδικαστεί για κακούργημα σε οποιαδήποτε ποινή.
  2. να μην έχουν καταδικαστεί για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή και στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία ή δωροληψία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος, συκοφαντική δυσφήμιση καθ υποτροπή ή εγκλήματα της γενετήσιας ελευθερίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής.

iii. να μην είναι υπόδικοι λόγω παραπομπής με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της προηγούμενης περίπτωσης, έστω και αν το αδίκημα παραγράφηκε.

  1. να μην έχουν λόγω καταδίκης στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα και δεν έχει λήξει ο χρόνος που ορίστηκε για τη στέρηση
  1. να μην τελούν είτε υπό στερητική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική) είτε υπό επικουρική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική) είτε υπό συνδυασμό και των δύο προηγουμένων.
  1. (για άνδρες) να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νομίμως απαλλαγεί από αυτές.

Ως αίτηση λαμβάνεται η αποστολή βιογραφικού με τα λοιπά απαραίτητα δικαιολογητικά που αναγράφονται στην προκήρυξη, στο mail l.mayrid@gmail.com η με το ταχυδρομείο προς το Σύλλογο Γονέων – Φίλων Αυτιστικών ατόμων Ν. Έβρου ο Άγιος Βασίλειος στη Τ.Θ. 620 Δωρικό Αλεξανδρούπολης Υπ όψιν κ Μαυρίδου Ευαγγελίας από 08/03/2017 έως κ 17/03/2017. Η προκήρυξη είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Autism evros.gr

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [207.51 KB]


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ελληνική οικονομία: Τα δύο καλά νέα από την Ευρώπη

Το θετικό περιβάλλον στην οικονομία εξασφαλίζει θετικές προοπτικές για το μέλλον Δύο καλά νέα για …