Εμπλοκή γιατρού στην υπόθεση του νεκρού μωρού

 

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του εμβρύου, το οποίο βρέθηκε νεκρό στη διαλογή σκουπιδιών ανακύκλωσης στις εγκαταστάσεις του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) στη Γυρτώνη της Λάρισας, αφού φέρεται ότι σε αυτήν εμπλέκεται και γιατρός!

Εκεί οδηγούν τα συγκλονιστικά ευρήματα του ιατροδικαστή, καθώς αναφέρουν ότι το έμβρυο, το οποίο βρέθηκε μέσα σε σακούλα με τον ομφάλιο λώρο και τμήμα του πλακούντα, ήταν αποτέλεσμα αποβολής που έγινε από ειδικό!

Σύμφωνα με πηγές από την Αστυνομία, ο ιατροδικαστής Χρήστος Κραβαρίτης κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η κύηση διακόπηκε στον πέμπτο ή τον έκτο μήνα από γιατρό, διότι στον ομφάλιο λώρο βρέθηκε και τσιμπιδάκι που χρησιμοποιείται στη διαδικασία του τοκετού.

Αναζητούν τη μητέρα

Η Αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, με τις έρευνες να εστιάζονται στην περιοχή της Ελασσόνας για τον εντοπισμό του γιατρού που έκανε την άμβλωση αλλά και της ίδιας της μητέρας.

Θυμίζουμε ότι αντιμέτωπος με το μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας υπάλληλος του ΦΟΔΣΑ, το μεσημέρι της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια αποκομιδής των ανακυκλώσιμων υλικών. Αμέσως ειδοποίησε τους αρμόδιους του φορέα και το έμβρυο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και το νεκροτομείο, όπου έγινε η νεκροτομή.


 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ομαλά και εντός σχεδιασμού η αυτοματοποιημένη υποβολή δηλώσεων

Μέχρι στιγμής, έχουν λάβει σχετική ειδοποίηση: 22.730 φορολογούμενοι των οποίων τα στοιχεία μεταβλήθηκαν μετά την …