Οπισθοχώρηση στα εργασιακά υπέρ της αξιολόγησης ζήτησε ο Λεβέντης

Αποκαλύπτεται σταδιακά ο ρόλος όλων εις βάρος των Ελλήνων και δει των εργαζομένων, όπως προκύπτει από τις εξελίξεις. Ο λόγος για τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ, απαίτησε να κάνει πίσω η κυβέρνηση στα εργασιακά στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης, αναφέροντας:

«Είπα ότι στη διαπραγμάτευση η κυβέρνηση πρέπει να κάνει πίσω στα εργασιακά γιατί για τους ξένους είναι «κόκκινο πανί». Ξέρω, είστε κόμμα της Αριστεράς και θα είναι σαν να χάνετε τη γη. Όμως δεν μπορείτε να μείνετε στην εξουσία όντας όμηροι των συνδικαλιστών. Ή φεύγετε και λέτε στο λαό δεν τα καταφέρνω ή μένετε και κάνετε υποχωρήσεις. ‘Αμα είναι να τα υπογράψουμε όλα τον Ιούνιο, προς τι το όφελος;

Ακούω που λέτε ότι θα υπάρξουν αντίμετρα. Άκουσα στελέχη της κυβέρνησης να λένε ότι ένα από τα αντίμετρα θα είναι η βελτίωση του γεύματος στα σχολεία. Είστε ικανοποιημένοι από τα μέτρα αυτά;. Πείτε την αλήθεια για να έχετε και το άλλοθι στη κοινωνία. Την ειλικρίνεια θα την εκτιμούσε πιο πολύ από το να της λέτε έχουμε δύσκολα μέτρα αλλά και κάτι για να χρυσώσουμε το χάπι».


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Με άνοδο οι μετοχές στο ξεκίνημα των συναλλαγών

Ο υποδείκτης των μετοχών τεχνολογίας ήταν αυτός με τα μεγαλύτερα κέρδη, σημειώνοντας άλμα 1,2% Άνοδο …