Άναψαν τα αίματα στην κινητοποίηση της ΠΟΕ-ΟΤΑ(VIDEO)

Ένταση επικράτησε έξω από το υπουργείο Εσωτερικών όπου πραγματοποιεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας η ΠΟΕ – ΟΤΑ. Οι εργαζόμενοι υποστήριξαν ότι είχαν συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου, ωστόσο επειδή δεν τους επετράπη η είσοδος, κάποιοι από αυτούς άρχισαν να χτυπούν τα κατεβασμένα ρολά.

Οι συμβασιούχοι - παρατασιούχοι των δήμων που διαμαρτυρήθηκαν έξω από το υπουργείο Εσωτερικών, ζητούν να δοθεί λύση με την καταβολή μισθοδοσίας.

Να σημειωθεί ότι παρόλο που το άρθρο 25 του Ν. 2256/2017 ρυθμίζει το ζήτημα, ορισμένοι Επίτροποι του Ελεγκτικού Συμβουλίου εξακολουθούν να μην εγκρίνουν τα εντάλματα πληρωμής, με αποτέλεσμα εργαζόμενοι, των οποίων οι συμβάσεις με τις ανανεώσεις υπερβαίνουν αθροιστικά το 24μηνο να παραμένουν απλήρωτοι τους τελευταίους δύο μήνες.

Συνάντηση με τον γ.γ. του υπουργείου Εσωτερικών είχε αντιπροσωπεία των συμβασιούχων - παρατασιούχων των δήμων που παραμένουν απλήρωτοι τους τελευταίους δύο μήνες και διαμαρτύρονται έξω από το υπουργείο.

Μάλιστα έκλεισε για λίγα λεπτά η οδός Σταδίου, προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο της Αθήνας, γρήγορα όμως ο δρόμος άνοιξε και οι οδηγοί «απεγκλωβίστηκαν».


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Για ακόμα μία φορά, ο κ. Μητσοτάκης επέδειξε τη γνωστή «αλαζονεία του 41%»

"Η αλαζονεία, από την άλλη, δεν μπορεί να κρύψει τη συνειδητοποίηση της διαρκούς φθοράς της …