ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Πάτρα: «Ελεύθεροι εμποροϋπάλληλοι: Οι μάσκες έπεσαν»

Σκληρή ανακοίνωση από την παράταξη "Ελέυθεροι Εμποροϋπάλληλοι" με φόντο την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας και του Αντιπεριφερειάρχη Γρηγόρη Αλεξόπουλου, με αφορμή τις ενδιάμεσες εκπτώσεις.

Οι μάσκες έπεσαν αναφέρουν σε ανακοίνωση και υπενθυμίζουν στην διοίκηση του Εμπορικού συλλόγου το «Ποτέ την Κυριακή».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Σε ένα πρωτοφανές δελτίο τύπου του εμπορικού συλλόγου όπου οι υπογράφοντες αυτού παρουσιάζονται σαν τιμητές του ποτέ την Κυριακή εξαπολύοντας αυτοί που ενώ έχουν αποφασίσει στις γενικές συνελεύσεις τους να πολεμήσουν το θέμα της Κυριακής όχι μόνο είναι απόντες από τις κινητοποιήσεις των Κυριακών τα τελευταία χρόνια αλλά έχουν και το θράσος να ανοίγουν τα καταστήματα τους προκαλώντας το γενικό αίσθημα των συναδέλφων τους και της τοπικής κοινωνίας.

Για να τελειώνει λοιπόν αυτό το θέμα , η θέση η δική μας είναι ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΩΝ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ που δεν συμφέρουν κανέναν αλλά και με αυτό τον τρόπο ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ και οι δυο Κυριακές από τις 8 , ούτε μετακίνηση ούτε αύξηση των ενδιάμεσων εκπτώσεων.

Στον εμπορικό σύλλογο λοιπόν ας μάθουν ανάγνωση και να διαβάζουν καλύτερα τα δελτία τύπου του εργατικού τύπου όπου συντασσόμαστε και αν θέλουν να κάνουν αβάντα στο “φερέφωνο” τους Γιώτα Παναγοπούλου όπου την υμνούν στο δελτίο τύπου τους για να την αναδείξουν και να επέμβουν στις επερχόμενες εκλογές του συλλόγου μας.

Εμείς τους λέμε ότι οι εμποροϋπάλληλοι γνωρίζουμε τον ρόλο της και τη σχέση της με τον εμπορικό σύλλογο και θα της δώσουμε την κατάλληλη απάντηση όταν πρέπει δηλ στις εκλογές {εφόσον στην συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη συντάχτηκε με τους εμπόρους ).

Αντί λοιπόν στον εμπορικό σύλλογο να πετάνε λάσπη ας καταθέσουν τώρα κι αυτοί πρόταση για ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΩΝ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ (έτσι έμμεσα καταργούνται οι δυο Κυριακές) και όχι μετακίνηση η αύξηση (απο τις 10 σε 15 μέρες) , μετακίνηση που πλήττει άμεσα και τον κλάδο των βιβλιοπωλών (Σεπτέμβρη).»


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συντάξεις Ιουνίου 2024. Πληρωμή σε δύο ημερομηνίες

Συντάξεις Ιουνίου 2024. Πληρωμή σε δύο ημερομηνίες των κύριων και επικουρικών συντάξεων Ιουνίου 2024   Οι …